ZZP-KANTOOR ASSEN

Combinatie van interieurontwerp en –inrichting en (ver)bouwbegeleiding.

De opdrachtgever, een landschapsarchitect/ stedenbouwkundige, wilde een royaal bureau, een tekentafel, een vergadertafel en bergruimte in zijn kantoor.
De tekentafel moest voor het raam, om optimaal van het zijdelings invallende daglicht gebruik te kunnen maken. De positie van het bureau is zó gekozen dat hij zicht heeft op de entreedeur en van het uitzicht op de Asser Vaart kan genieten.

De uitstraling moest stoer en robuust worden, gecombineerd met modern design.
Het steigerbuisonderstel van de beide tafels zorgt voor die uitstraling. Het tafelblad, op maat gemaakt berken multiplex, is modern en robuust en door het lichte gladde oppervlak is het prettig om aan te werken. De verlichting zorgt ook hier weer voor het juiste accent. Zó belangrijk in het interieur! Qua design zorgt het voor de juiste uitstraling en het zorgt voor perfect licht op de werkplekken. Een set eenvoudige plafondspots licht een drietal foto’s van gerealiseerd werk aan. De klok is stoer, industrieel en XL. De kasten zijn gemaakt van steigerhout en zijn mobiel door de wielen. Ze zijn op maat gemaakt en hebben teksten die als jeugdherinneringen betekenis hebben voor de opdrachtgever. De radiatoren hebben, in stijl met de mooie oude raamluiken, een klassieke ombouw gekregen.

Het geel van het logo van de opdrachtgever komt subtiel terug als accent in accessoires.
De kapstok is lekker eigenzinnig (XL wasknijpers) en weer van berken multiplex.
De vloerbedekking met een krijtstreepje past er helemaal bij.

De opdrachtgever is blij en gaat met plezier naar zijn werk! Deze werkruimte past hem als zijn eigen jas. Voor hem is dit de ideale ruimte om creatief te kunnen zijn en zijn gasten representatief te kunnen ontvangen in een persoonlijk getinte kantoorruimte.

Comments are closed.

Top