PROFIEL

 
U heeft een bedrijf, een winkel, kantoor, praktijk, café, restaurant. U gaat verhuizen naar een ander pand, gaat starten met een bedrijf of de huidige inrichting moet worden aangepakt. De uitstraling van uw bedrijf is belangrijk, het moet uw stijl, persoonlijkheid weerspiegelen.
 
Om dat te realiseren kom je bij mij, Elly Oosting, interieurontwerper.
Waar sta ik voor:
Communicatie
Het begint altijd met een gesprek, elkaar leren kennen, weten wat er leeft bij u als klant en bij de kern komen. Ik vind het belangrijk dat een ontwerp gedragen wordt, dat het als ‘thuis’ voelt.
Veelzijdigheid
Standaard is er al genoeg…….ik ga een ontwerp realiseren, waarbij uw inbreng essentieel is. Het moet aansluiten bij uw wensen. Er wordt geen laatje opengetrokken met standaard meubilair; het wordt uniek en persoonlijk. Daarnaast denk ik niet in problemen, maar in oplossingen.
Gedurfdheid
In een interieur mag een bepaalde spanning heersen. Het mag verrassend zijn, onderscheidend. Een mix van oud en nieuw.
En toch voel je harmonie, is er een balans.
 
U kunt door mij volledig ontzorgd worden; conceptontwikkeling, eerste schetsen, moodboards, 3D visuals tot en met de budgetramingen en eventuele aanbesteding bij diverse uitvoerende partijen. Ik zorg voor een strakke begeleiding van het werk in uitvoering, zodat alles binnen de tijds- en budgetkaders wordt gerealiseerd.
 
Onafhankelijk en met een betrouwbare groep vakmensen waar ik een beroep op kan doen, waaronder aannemers, schilders, timmerlieden, meubelmakers en verlichtingsspecialisten.
 
Ik kom graag langs om te kijken wat ik kan betekenen.

Schrijf u direct in voor de interieurscan:

Top